Navigeer naar hoofd content

Vloerverwarming

De nieuwe vloertegels compleet maken met vloerwarming? Ook dat kan gerealiseerd worden bij Da Pasquale. Wij verzorgen het leveren, infrezen en aansluiten van de vloerverwarming zodat u zo snel mogelijk kan genieten van de heerlijke warmte aan uw voeten. Kom eens een keertje bij ons langs in de showroom om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Vloerverwarming

Vloerverwarming is één van de meest comfortabele manieren om te verwarmen. Het is geschikt voor nagenoeg elk type woning en is onzichtbaar. Met het gebruik van vloerverwarming vervalt de reguliere verwarming. Dit betekent dat er in de badkamer en de woonkamer meer ruimte is, doordat de aan de wand gemonteerde verwarming niet meer nodig is. Zo heeft u meer ruimte over, om uw woning verder in te richten!

Alles omtrent vloerverwarming regelen wij voor u. Zo maken wij een offerte op nadat wij met u in gesprek zijn geweest. Nadat alles akkoord is gaan wij voor u aan de slag! Wij leveren de vloerverwarming aan huis en vrezen dit vervolgens in. Als alles keurig op zijn plek ligt sluiten wij de vloerverwarming aan. Uw nieuwe tegels worden gelijk op de vloer gelegd en zo kan u genieten van een nieuwe vloer van een hoge kwaliteit.

Er zijn drie manieren om vloerverwarming in uw woning te verwerken. Op de begane grond wordt de vloerverwarming vaak op matten gelegd. De andere optie is het infrezen van de vloerverwarming direct in de vloer. In de badkamer vindt u voornamelijk elektrische vloerverwarming. 

 

Sinds 10 jaar zijn wij ook gespecialiseerd in het infrezen en aansluiten van vloerverwarming. Wij zijn in het beheer van onze eigen machines en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Daardoor zorgen wij ervoor dat uw vloer stofarm ingefreesd wordt en uw vloerverwarming professioneel geïnstalleerd wordt. 

 

Waarom kiezen voor Da Pasquale:

  • Vloerverwarming leidingen stofarm infrezen

  • A-kwaliteit materialen

  • Professionele montage

  • Garantie op vloerverwarmingsinstallatie