Navigeer naar hoofd content

Houtlook tegel

Wilt u graag een houten vloer in uw huis, maar heeft u geen zin in het onderhoud hiervan? Dan zijn houtlook tegels het ideale alternatief. Bij Da Pasquale hebben wij een ruim assortiment aan houtlook tegels in verschillende tinten. U geniet van de uitstraling van een houten vloer met het gemak van een tegelvloer. In de houtlook tegel kan geen vuil trekken en u kan er makkelijk met de dweil overheen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom!

Houtlook tegel

De houtlook tegels in ons assortiment beschikken over een hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij de tegels in veel verschillende tinten aan, dus voor elk wat wils! Wij verzorgen alles van A tot Z. Wij leveren de tegels niet alleen bij u thuis, maar leggen deze vervolgens ook op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is de perfecte tegel uitkiezen in onze showroom!

In onze showroom bieden wij een ruime keuze van verschillende merken aan. Zo zorgen wij ervoor dat wij aan alle eisen en wensen van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast kunnen wij de hoge kwaliteit waarborgen door tegels van de meest bekende merken aan te bieden.