Navigeer naar hoofd content

Douche

Bij het aanschaffen van een nieuwe douche komen veel dingen kijken. Zo moet u niet alleen een douchekop aanschaffen, maar ook een douchecabine. Heeft u liever een regendouche, stortdouche of moet de douche aan andere eisen voldoen? Neem dan een kijkje in onze showroom! Ook voor bijpassende tegels voor uw nieuwe douche kunt u terecht in onze showroom!

Douche

Een douche is niet meer weg te denken uit de badkamer. Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de badkamer geworden. Wij helpen u daarom graag met het uitzoeken van de juiste onderdelen. Stel uw eigen douche samen bij Da Pasquale! Kies voor een ruime douchecabine, een regendouche of een stortdouche. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit zowel verschillende opbouw als inbouw kranen. Heeft u minder ruimte in de badkamer? Inbouw kranen komen direct uit de muur waardoor u extra ruimte voor andere dingen overhoudt. 

 

Heeft u de perfecte onderdelen gevonden? Wij komen hem dan persoonlijk bij u thuis leveren en installeren, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe douche.